Clubul Automobilistic din Croația - HAK a lansat o aplicație pentru smartphone care se numește Croatia Traffic Info și este atât de util ca un briceag elvețian, în special în cazul în care călătoriți în Croația cu mașina. Folosind această aplicație aveţi acces rapid la informații ca puncte de trecere a frontierei, condiții de drum, porturi feribot, prognoze de trafic, taxe autostrăzi, datele de contact și coordinatele servicelor auto, prețul carburanților și puteţi urmări imaginile live ale camerelor video care monitorizează drumurile principale din Croația. Dacă aveţi nevoie de ajutor, aplicația face posibil contactarea directă a clubului HAK. În cazul în care planificați o vacantă în Croația citiți articolul nostru despre trecerea frontierei, controlul vamal, regulile de circulație din Croația.

 informatii trafic croatia aplicatie mobil

Ar putea părea că această aplicație este destinată exclusiv celor care se circulă cu mașina, dar multitudinea de informații pe care ea pune la dispoziția dumneavoastră, o face potrivită și pentru turiștii care nu au de gând să conducă o mașină de-a lungul sejurului în Croația.

 

Meniu personalizat

Aplicația Croatia Traffic Info oferă posibilitatea de rearanjare a meniului principal. Mai mult decât atât, puteți elimina modulele care nu vă sunt de folos. Prin această opțiune vă puteți personaliza aplicația în funcţie de nevoile dumneavoastră individuale, iar în caz că vă răzgândiți setările standard pot fi resetate.

 

Aplicația care ajută la găsirea unui loc de parcare

Aplicația Croatia Traffic Info operează cu o bază de date foarte largă, care conține coordonatele tuturor parcărilor publice din Croaţia. Imediat după pornirea acestui modul, el vă va localiza mașina cu ajutorul GPS-ului și vă va oferi cele mai apropiate locuri de parcare. Informații ca tarifele de parcare pe oră sau programul de funcționare ale unităților sunt accesibile oricând doriți. La fel, dacă modulul de parcare este pornit locația autoturismului va fi memorată și de modulul "Where's my car?" (Unde îmi este mașina?).

Gaseste usor atractii turistice si benzinarii in Croatia 

Atracții turistice la un click distanță

Modulul "Nearby" (În apropiere) are o bază de date cu mai mult de 25.000 puncte de interes (POI) din Croația, grupate pe categorii. Modul de vizualizare pe hartă afișează cel mult 200 de locații în zona aleasă. Vizualizarea listă sortează locațiile în funcție de distanța de la locația dumneavoastră. Sunteţi curioşi să aflaţi cum va fi vremea în Croația? Prognoza meteo o puteți afla aici.

 

Unde este benzinăria cea mai apropiată?

Frățiorul mic al modulului "Nearby" este modulul "Closest gas stations" (Cea mai apropiată benzinărie). Activând modulul se vor vedea benzinăriile pe hartă, iar opțiunile de filtrare specifice oferă posibilitatea de afişare în funcție de furnizor, tipuri de combustibil. Vizualizările listă și hartă prezintă și prețurile pentru tipul de carburant ales.


Ambele fraţi, "Nearby" şi "Closest gas stations", vă fac posibil navigarea într-o zonă selectată şi furnizează informaţii specifice legate de zona respectivă: program de lucru, preţuri, ş.a.m.d.

 

Cât costă aplicația Croatia Traffic Info?

Croatia Traffic Info este o aplicație necesară pentru ca să petreceţi un sejur confortabil în Croația. Furnizează informații utile despre traficul rutier dar și asistență rutieră la nevoie. Cred că încă nici nu am menționat că vă puteți bucura de avantajele susmenționate absolut gratuit, descărcând aplicația de pe App Store sau Google Play.

croatia-traffic-info-google-play   croatia-traffic-info-app-store

 

Echipa,

igotravel.ro

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă