Festivalului International de Film de la Vukovar


Festivalului Internaţional de Film se organizează pentru a 8-a oară între 25-30 august 2014 la Vukovar. Acest eveniment este locul de întâlnire ale filmelor din ţările pe care Dunărea parcurege.

Anul acesta organizatorii încearcă să facă faţă celei mai mari provocări din istoria festivalului: se vor organiza proiecţii de filme în 7 locaţii unde cei interesaţi vor putea să vizioneze 87 de filme, printre care şi creaţii premiate la festivaluri internaţionale de renume.

Proiecţiile de seară vor fi găzduite de terasa Agenției pentru Căile Navigabile Interioare – Terasa agencije za vodne putove – şi parcul castelului fabulous Eltz. Proiecţii vor fi însă şi anul acesta în locaţiile deja obişnuite ca cinematograful din Borovo, casa natală a lui Lavoslav Ružička, cinematograful de vară de pe insula Ada. Un loc de proiecţie nou va fi vila Ladanjsko imanje Principovac, fiind, de fapt, cinema Ilok pe durata festivalului. Mai multe informații despre Festivalul Internațional de Film de la Vukovar găsiți aici.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă