Complexul Valamar Girandella Resort și Family Life Bellevue Resort, care impreuna vor putea gazdui 2700 de oaspeti.

Doua noi statiuni de familie de lux vor fi deschise in Rabac, Croatia. Complexul Valamar Girandella Resort și Family Life Bellevue Resort, impreuna vor putea gazdui 2700 de oaspeti.

Situat la doar 50 de metri de mare si la 1 km de orasul Rabac, Girandella Family Hotels ofera o serie de facilitati si servicii pentru familii.

Camere de familie spatioase, facilitati excelente pentru copii, o plaja de familie, o piscina pentru copii, un serviciu de ingrijire a copiilor si babysitting in Camera pentru Copii, divertisment pe durata intregii zile in Clubul Maro pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani si pentru copiii cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani, Family Lounge si un restaurant cu un colt special pentru copii sunt doar cateva dintre facilitatile oferite.

statiuni lux rabac Croatia 

Girandella ofera, de asemenea, apartamente doar pentru oaspetii adulti si un restaurant, piscina relaxanta, plaja si club de plaja, toate destinate oaspetilor adulti.

Exista, de asemenea, Premium Villas, cu camerele si apartamentele lor luxuriante, piscina infinity si piscina pentru copii, precum si restaurant de lux pentru cei care doresc ceva mai deosebit.

Family Life Bellevue Resort este de asemenea situat in apropiere de plajele din Rabac. Piscinele si terasele restaurantelor si barurilor ofera privelisti panoramice uluitoare ale marii si ale insulelor din golful Kvarner.

Acest complex va oferi servicii all inclusive si va avea o multime de activitati pentru copii, inclusiv facilitati acvatice si programe de divertisment zilnice in cluburile pentru copii de toate varstele.

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă